Nazaj na EVHARISTIJA.EU
 
TEHNIČNA PODPORA Ogled vsebine na TV sprejemnikuOgled vsebine na YOUTUBE in kako se prijavitiO FACEBOOK in nova prijavaE pošta in Gmail
   
Pripomočki in Bljižnice      

Skoraj vse o spletni strani
Priporočila Obvestila o delovanju

 

 


Zadnji zavihek te tehnične podpore je namenjen praktičnemu delu.

Ogledali si bomo prenos v živo za in pa

Za prenos v živo je dovolj ENA oseba, je pa priporočljivo, če je nekdo zraven, da preverja, če gre kaj narobe / in ali obrača kamero ... priporočljiv je tudi brskalnik Google Chrome.

Naš testni poiskus smo naredili na 8 let starem prenosnem računalniku z Win7, vgrajeno HD kamero in mikrofonom, kot dodatek pa smo uporabili zunanjo USB kamero. (Pri izvedbi smo improvizirali - snemali smo na prenosniku, kamera pa je bila usmerjena na zaslon drugega računalnika, kjer smo predvajali posnetek svete maše, tretji računalnik pa smo uporabili za ogled poljubnega obiskovalca prenosa v živo). Vse skupaj na Google Chrome, poskusili smo tudi v Opera, pa ni delovalo. Pozneje smo vse skupaj poskusili še s starejšo tablico, a pri nas ni delovalo (zato teh navodil ni) ... je pa snemanje podobno kot v našem primeru tudi na prenosnem telefonu ali tablici ... postopek je podoben.