Nazaj na EVHARISTIJA.EU
 
TEHNIČNA PODPORA Ogled vsebine na TV sprejemnikuOgled vsebine na YOUTUBE in kako se prijavitiO FACEBOOK in nova prijavaE pošta in Gmail
   
Pripomočki in Bljižnice      

Skoraj vse o spletni strani
Priporočila Obvestila o delovanju

 

 

1.

V kolikor niste uporabnik, le-to ni potrebno za sprejem vsebine. strani župnij (le v kolikor niso narejene na osebo - župnika) so prosto dostopne.

Izpisalo se vam bo sporočilo: Log In / Create New Account

To sporočilo preprosto ignorirate (kliknete Not Now) ali križec, trenutek počakate in se pomikate navzdol za ogled vsebine.

V kolikor gre za OSEBNE strani () - pa je odvisno od nastavitev vsakega posameznika. Nekateri imajo prost dostop, nekateri pa zaščito. V tem primeru se boste morali prijaviti v . Kako to storiti varno najdete na povezavi:

 

2.

vsebina je prosta za vse uporabnike zato prijava ni potrebna. Pa vseeno - z prijavo v (predhodno morate imeti e-pošto pri Googlu - GMAIL vam omogoča veliko prednosti. Prijava je zelo enostavna le poiščete ikono v vašem Google računu. Prijava v vam omogoča, da se na kanal naročite ... Tako lahko do vaše vsebine lahko neposredno dostopate tudi direktno iz TV vmesnika ali TV sprejemnika. Dobite obvestilo kdaj bo prenos ... Kako se to naredi: