Nazaj na EVHARISTIJA.EU
 
TEHNIČNA PODPORA Ogled vsebine na TV sprejemnikuOgled vsebine na YOUTUBE in kako se prijavitiO FACEBOOK in nova prijavaE pošta in Gmail
   
Pripomočki in Bljižnice      

Skoraj vse o spletni strani
Priporočila Obvestila o delovanju

 

 

PRIPOROČILO - če je možno, pripročamo prenos prek , saj je ta širše uporaben, in ga ima večina gospodinjstev že na TV vmesniku.


ZA "ŽUPNIJE" - ponudnike prenosa v živo

1.

Ker vsi uporabniki nimajo svojega računa priporočamo:

1. Da naredite poseben račun (profil) za župnijo, kjer bo le video - pretočna vsebina. Le-ta naj bo brez gesla (prosta za vse obiskovalce).

2. V kolikor imate le osebni račun (ponavadi od župnika) - lahko omilite zaščito, ali pa vsaj video - pretočno vsebino objavite v splošno. Še vedno pa je (tudi varnostno) bolj priporočljiva zgornja različica - da naredite poseben račun (profil) za župnijo.

 

2.

Priporočamo, da ustvarite stalen kanal, in da se to ime ne spreminja - to je še posebej pomembno za starejše župljane in ostale računalnika nevešče uporabnike. S tem jim omogočite, da lahko kanal naročijo in ga potem spremljajo brez uporabe računalnika na TV vmesniku / TV sprejemniku (te imajo že vsa gospodinjstva, ki imajo TV signal urejen prek telefonske / optične ali kabelske povezave). Priporočljivo je, da se posamezni prenos napove naprej. In seveda, da se tudi predvajati prične vsaj kakšno minuto pred začetkom.