Nazaj na EVHARISTIJA.EU
 
TEHNIČNA PODPORA Ogled vsebine na TV sprejemnikuOgled vsebine na YOUTUBE in kako se prijavitiO FACEBOOK in nova prijavaE pošta in Gmail
   
         

Pripomočki in BljižniceSkoraj vse o spletni strani
Priporočila Obvestila o delovanju

 

 


predvsem na vsak TV sprejemnik


Ta TEHNIČNA PODPORA je bila narajena z enakim namenom kot EVHARISTIJA.EU.
Nekje na spletu se je pojavil všečen zapis: Z razlogom lažjega obveščanja in pobud na enem mestu je nastala spletna stran www.evharistija.eu. Na njej najdete povezave do veliko duhovnih vzpodbud, kot tudi vseh svetih maš, ki jih duhovniki prenašamo po socialnih omrežjih. Enako je s to tehnično podporo v tej dani situaciji - v času epidemije koronavirusa COVID-19. Zagotovo ta podpora ni idealna - izkušeni strokovnjaki in tudi marsikdo od vas bi to vsekakor naredil bolje. V tem času se vsi dnevno srečujemo z novimi, sodobnimi izzivi, se sproti učimo in prilagajamo razmeram, a zagotovo bo tudi ta podpora marsikomu v pomoč.


- Imate doma PAMETNI TV SPREJEMNIK (Smart TV, Android TV, internet TV) - to je tak TV sprejemnik, ki omogoča povezavo z internetom (prek mreže s kablom, ali WIFI brezžično) - na njem imate tudi INTERNET BRSKALNIK. Na njem si lahko ogledujete spletne strani in vse video prenose (Facebook, Youtube ...)

- Imate doma TV sprejem prek telefonskega / kabelskega / optičnega priključka (Telekom, T-2, Telemach, ...) in za sprejem slike uporabljate vmesnik (pri Telekomu je to NEO, Siol BOX ...) - vse te naprave imajo tudi aplikacijo YOUTUBE.

- Imate doma TV sprejemnik, ki ima brezžično WIFI ali Bluetooth povezavo - in hkrati tudi pametni telefon ali tablico - Youtube in tudi Facebook lahko zrcalite na vaš TV sprejemnik.

- Imate doma TV sprejemnik (z analogno / satelitsko anteno) - v tem primeru boste za ogled vsebin potrebovali računalnik, pametni telefon ali tablico.

- Še niste povezani na FACEBOOK - kako to storiti VARNO.

- Za povezavo v račun YOUTUBE potrebujete e-poštni naslov pri GMAILU, saj sta oba v skupini GOOGLE.

- Kako ustvariti e-pošto na GMAILU.

- Priporočila za prenos vsebin prek FACEBOOK in YOUTUBE.